Ο Θάνος και ο Δημήτρης ζούσαν για χρόνια στο εξωτερικό, αλλά ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους και ιδιαίτερο που δεν υπήρχε στην χώρα μας. Ο Θάνος και ο Δημήτρης, συμμαθητές και φίλοι, θέλουν να αξιοποιήσουν τα ελληνικά προϊόντα και κερνούν καθημερινά στο «Pure Juice Bar», στο κέντρο της Αθήνας, ωμοφαγικά σνακ, smoothies και χυμούς με φρέσκα φρούτα και υπερτροφές.
Οι συνέταιροι σε αυτή την προσπάθεια γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων στο σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά του σχολείου αλλά και στις αθλητικές δραστηριότητες μέχρι την αποφοίτηση τους το 2002.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του κοινού που έρχεται σε επαφή μαζί μας, προσφέροντάς τροφές με υψηλή θρεπτική αξία και ποικιλία γεύσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσω της κατανάλωσης των φρούτων και λαχανικών σε ωμή μορφή, ώστε να μην χάσουν μέρος των βιταμινών τους. Οι Άγγλοι, για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια μιλάνε όλο και περισσότερο για τα πλεονεκτήματα που δίνει στον οργανισμό το «7-a-day», κατανάλωση δηλαδή 7 φρούτων ή λαχανικών δηλαδή μέσα στην μέρα. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν αποφασίσαμε να φέρουμε και εμείς στην Αθήνα, ανοίγοντας το πρώτο μας juicebar στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι, ελπίζοντας ότι θα συνεισφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην ισορρόπηση των διατροφικών συνηθειών των κατοίκων, των εργαζομένων, των φοιτητών και τουριστών στην περιοχή της Αθήνας.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

Coconut Chia Pudding
chia seeds, γάλα καρύδας, τριμμένη καρύδα, λιναρόσπορο, granola και φρούτο επιλογής
  • μειώνει το σάκχαρο
  • δίνει ενέργεια

Ο ΘΑΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

Gym Freak
Μπανάνα, αβοκάντο, γάλα καρύδας ή αμύγδαλου, μέλι, κανέλα, πρωτεΐνη κάνναβης
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • Ευεργετικό για το δέρμα
  • Πλούσιο σε πρωτεΐνη