Φίλες και φίλοι,

Στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης μεθόδων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Pure Juice Bar θα δέχεται πλέον παραγγελίες και ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα μας στο Facebook –PURE Juice bar, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα μας στο www.purejuicebar.gr σε ένα ειδικά διαμορφωμένο digital περιβάλλον.

Στο περιβάλλον αυτό οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν αναλυτικά τα προϊόντά μας – τόσο μέσα από την παροχή συγκεκριμένων πληροφοριών για τα προϊόντα μας αλλά και σχετικού οπτικού υλικού – ώστε η παραγγελία σας να ανταποκρίνεται πάντα στις επιθυμίες σας!

Στη σχετική πλατφόρμα θα μπορεί να βρει κανείς και τα εξαιρετικά συσκευασμένα προϊόντα μας που δεσπόζουν στα ράφια του bio-market μας αλλά και τα γεωγραφικά όρια μέσα στα οποία γίνεται διανομή των παραγγελιών από το Pure Juice Bar. Φυσικά οποιοσδήποτε μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα της επιλογής του και να περάσει για παραλαβή από το κατάστημα.

Όλα αυτά με την μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία των συναλλαγών και δεδομένων που προσφέρει η συνεργασία μας με μια εκ των κορυφαίων εταιρειών λήψης και διαβίβασης ηλεκτρονικών παραγγελιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τη MarketEat.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει κάνοντας τα προϊόντα του Pure Juice Bar μέρος της καθημερινής διατροφής σας και τοποθετώντας τα στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας τιμάμε με τον καλύτερό μας εαυτό!

Δημήτρης & Θάνος
Pure Juice Bar