Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τη διατροφολόγο Νίκολη Θανοπούλου, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διατροφής και μοιράζεται με το Pure Juice Bar την ίδια αγάπη για την υγιεινή διατροφή, έχοντας μάλιστα ως βασική αρχή το μότο «Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Στο εξής θα μας δίνει διατροφικές συμβουλές, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα οφέλη των αγαθών που μας προσφέρει η φύση και να δημιουργούμε υπέροχες συνταγές!


Η Νίκολη Θανοπούλου είναι υπεύθυνη κλινική διαιτολόγος του Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ. Ταυτόχρονα διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας από το 2009.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτήριο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, ακολούθησε κλινική άσκηση σε όλους τους τομείς διαιτολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, Λαϊκό. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Roehampton University του Λονδίνου με εξειδίκευση στη Κλινική Διαιτολογία (M.Sc. Μedical Science, in Clinical Nutrition).

Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε Κέντρο Φυσικής Υγείας και ως εκπαιδευτικός στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτησης (Ι.Ε.Κ) Αμαρουσίου, ενώ ήταν υπεύθυνη διδασκαλίας στο μάθημα «Διατροφή και υποσιτισμός», στο πλαίσιο του ΠΜΣ Διαχείρισης Κρίσεων του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ.
Επιστημονική σύμβουλος και υπεύθυνη για την εκπόνηση λογισμικού προγράμματος βασισμένο στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ φαρμάκων και τροφής.

Από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Journal of the American Pharmacists Association), εφημερίδες, συνδρομητικά και μη περιοδικά και ιστοσελίδες.
Το 2012 συμμετείχε ως ομιλήτρια στο διεθνές συνέδριο του European Society of Clinical Pharmacy (ESCP), ενώ το 2013 και 2014 ηγήθηκε της ομιλίας για την διατροφική αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου στη διημερίδα του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών (Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών) καθώς και στην ημερίδα του συλλόγου «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία – Ίαση – Στήριξη).
Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής με βασική αρχή: «Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής».

Δείτε τη σελίδα της idiatrofi