“Πρωταρχικός μας στόχος είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του κοινού που έρχεται σε επαφή μαζί μας, προσφέροντάς τροφές με υψηλή θρεπτική αξία και ποικιλία γεύσεων. “

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ποιά ειναι η φιλοσοφία του Pure Juice Bar;

Πρωταρχικός στόχος είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του κοινού που έρχεται σε επαφή με το PJB, προσφέροντάς τροφές με υψηλή θρεπτική αξία και ποικιλία γεύσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσω της κατανάλωσης των φρούτων και λαχανικών σε ωμή μορφή, ώστε να μην χάσουν μέρος των βιταμινών τους. Επιδιώκουμε την εξισορρόπηση των διατροφικών συνηθειών των κατοίκων, των εργαζομένων, των φοιτητών και τουριστών της Αθήνας.

Τι μπορεί να βρει κανείς στο Pure Juice Bar;

Από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφθείς θα λατρέψεις τους συνδυασμούς φρούτων και υπερτροφών στα ξεχωριστά smoothies που προσφέρουν. Έμφαση δεν δίνεται μόνο στη νόστιμη γεύση αλλά και στη θρεπτική αξία και ευεργετική δράση των συστατικών. Μπορεί κανείς να επιλέξει οποιαδήποτε συνδυασμό φρούτων ή λαχανικών επιθυμεί. Θα βρείτε επίσης βιολογικό 100% Arabica καφέ, ροφήματα χωρίς λακτόζη, ωμοφαγικά energy bars, χειροποίητα υγιεινά cake, φρουτοσαλάτες, υγιεινά wraps, σαλάτες και μεγάλη ποικιλία σε αλμυρά και γλυκά bowls. Τα Buddha bowls αποτελούν ιδανική επιλογή για το κύριο γεύμα της ημέρας, είναι εύγευστα, χορταστικά και απαρτίζονται από μια ισορροπία θρεπτικών συστατικών, φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Τα acai bowls και τα chia puddings με μπλε σπιρουλίνα αποτελούν ιδανικό πρωινό για ένα δυναμικό ξεκίνημα μιας απαιτητικής ημέρας.

Σε τι διαφέρει από ένα άλλο παρόμοιο κατάστημα; Τι διαφορετικό φέρνετε στην αγορά;

Βασίσαμε το PJB σε τρεις βασικούς για εμάς άξονες. Τα φρέσκα προϊόντα με καθημερινές παραλαβές των πρώτων υλών μας, τις προτάσεις με τις αυθεντικές συνταγές μας στα smoothie με υπερτροφές, που το καθένα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο να προσφέρει διαφορετικές ιδιότητες και παράλληλα να καλύπτει γευστικά ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιθυμία μας επίσης είναι να εκμεταλλευτούμε πρώτες ύλες μοναδικές στη χώρα μας. Το περιβαλλοντολογικό κομμάτι στην επιχείρηση μας αποτελεί βασικό κορμό και άξονα συσπείρωσης των καταναλωτών μας.

Πιστεύετε ότι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να αλλάζουν τον τρόπο ζωής τους και να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές;

Ένα μαγαζί σαν το δικό μας αποτελεί μια νέα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα όμως πιστεύουμε ότι σε στοχευμένες αγορές το καταναλωτικό κοινό είναι έτοιμο να αγκαλιάσει ένα τέτοιο μαγαζί διότι εκτιμάμε ότι θα ταίριαζε στις συνήθειες και τρόπο ζωής τους. Θεωρούμε πως έχουν σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό και ειδικά τα τελευταία χρόνια η στροφή προς τις υγιεινές επιλογές έχει γίνει, κυρίως από τον νεότερο κόσμο και από ανθρώπους με εμπειρίες από το εξωτερικό όπου ο τρόπος ζωής είναι πολύ περισσότερο προσανατολισμένος σε τέτοιες συνήθειες και είναι γνωστό ότι η υγιεινή διατροφή δεν παραπέμπει σε στερήσεις ή γευστικές εκπτώσεις κάθε άλλο μάλιστα.

Ποιο προϊόν από τον κατάλογό σας θα προτείνατε να δοκιμάσει κάποιος;

Προτείνουμε το acai bowl μας που φτιάχνεται με 100% οργανικό acai από τον Αμαζόνιο της Βραζιλίας, guarana, και φρέσκα φρούτα. Υπέροχο σαν παγωτό, θρεπτικό, υγιεινό και γεμάτο βιταμίνες και ενέργεια.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να εργαστείς στα καταστήματα της αλυσίδας μας;

Στείλε μας το βιογραφικό σου.

about-join-team