Το Pure Juice Bar, ένα σύγχρονο Juice Bar, ήρθε να προσφέρει προϊόντα που ενισχύουν την έννοια της υγιεινής διατροφής, την σωματική ευεξία και ευημερία.

Ο λόγος της δημιουργίας του είναι απλός, καθώς πηγάζει από την επιθυμία των ιδιοκτητών του να δομηθεί η ιδέα του juicing στην Ελλάδα από την αρχή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του απαιτητικού εγχώριου καταναλωτή, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά προϊόντα από την ελληνική γη.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην θρεπτικότητα των τροφών, προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, από υπέροχα smoothies με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και superfoods, ωμοφαγικά σνακ, πρωτότυπες χορτοφαγικές και νηστίσιμες σούπες, αλλά και αφράτα πεντανόστιμα κέικ χωρίς γλουτένη, προσφέροντάς μας ένα υγιεινό, γευστικό και αναζωογονητικό διάλειμμα από την καθημερινότητα της δουλειάς ή του σχολείου.

Η φιλοσοφία και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του καταστήματος είναι βασισμένος στο να παρέχει στον επισκέπτη ένα ξέγνοιαστο μέρος, πλημμυρισμένο με θετική αύρα και, με άμεσες αναφορές στη γη και τα προϊόντα της, ικανό να μαγνητίσει τον πελάτη.

Το Pure Juice Bar διευρύνει την αγορά και δημιουργεί μια νέα κατηγορία, προτείνοντας το γρήγορο υγιεινό φαγητό που ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις και ανάγκες του κοινού. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα γίνει μέλος ενός καινοτόμου και διαφορετικού concept το οποίο έχει ήδη βρει μεγάλη αποδοχή.

Εμπνευστές του Pure Juice Bar είναι δύο νέα παιδιά, ο Θάνος και ο Δημήτρης, οι οποίοι ζώντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και παρατηρώντας την τάση της κοινωνίας προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους και ιδιαίτερο που θα κάλυπτε το κενό της εγχώριας αγοράς.

Βασικός τους στόχος είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του κοινού που έρχονται σε επαφή με το “PURE JUICE BAR”, μέσα από την προσφορά τροφών με υψηλή θρεπτική αξία και ποικιλία γεύσεων. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ώστε να εφοδιάζουν με την απαραίτητη ενέργεια τον σύγχρονο καταναλωτή που καλείται να ανταποκρίνεται επιτυχώς στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Οι πρώτες ύλες προέρχονται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς και είναι πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα. Οι συχνές επισκέψεις στον χώρο των προμηθευτών τους διασφαλίζει να μένουν ικανοποιημένοι με τις πρακτικές που εφαρμόζονται στον τρόπο διαχείρισης των υλών πριν τις προμηθευτούν.

Το Pure Juice Bar μας υποδέχεται στον υπέροχο χώρο του, στην οδό Σίνα στο κέντρο της Αθήνας, χαρίζοντας στις ημέρες μας τονωτικές ενέσεις δροσιάς, αποτοξίνωσης και ευεξίας.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Οι υποψήφιοι συνεργάτες που θα μεγαλώσουν την οικογένεια Pure Juice θα πρέπει να είναι λάτρεις της καινοτομίας και του υγιεινού τρόπου ζωής, να είναι επικοινωνιακοί με πελατοκεντρική αντίληψη και να διαθέτουν οργανωτικές δεξιότητες.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Οι σύγχρονοι καταναλωτές που αναζητούν «τελείως φυσικά» προϊόντα (all natural) και στρέφονται προς μια διατροφή βασισμένη στα φρούτα και τα λαχανικά και σε προϊόντα που βοηθούν στην προώθηση της καλής υγείας.