Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Την παρουσίαση της τελετής απονομής έκαναν, εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, οι Εμμανουέλα Κόκκαλη, Madame Ginger Μαριλού Παντάκη, Αλεξ Κάβδας και Αλέξανδρος Παπανδρέου ενώ τα βραβεία Critics’ Choice απένειμε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Φώλιας.

Το Pure Juice Bar κατέκτησε το βραβείο Gold στην κατηγορία Juice Bar – Total Experience, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή των προτιμήσεων των juice lovers στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε όσους έχουν σταθεί δίπλα μας στο ταξίδι μας μέχρι σήμερα και μας βοήθησαν να ανεβάσουμε το Pure Juice Bar ψηλά!

 

Η βραδιά συνεχίστηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα στο μπαρ του Gazarte, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη διοργάνωση, με στόχο πάντα την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας στην ελληνική εστίαση.

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Για τον αναλυτικό πίνακα των βραβευθέντων και για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής σε online video, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr